Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Welkom In therapie Rouw-en losla... Psychosociale Hulpverlening Regressie- en reïncarnatietherapie Voor welke klachten Voor wie en hoe Relatietherapie Persoonlijke Gr... Workshops Training 'Focus op Jezelf' Over mijzelf Wat heb ik te bieden Klachten Kosten Contact Nieuwe pagina 34 Nieuwe pagina 34 Nieuwe pagina 34 Nieuwe pagina 34 Nieuwe pagina 39 Nieuwe pagina 39 Nieuwe pagina 39 Nieuwe pagina 60 Nieuwe pagina 61 Nieuwe pagina 62 Nieuwe pagina 63 Nieuwe pagina 68 Nieuwe pagina 69 Uw Privacy 

Workshops

Workshop 'Reïncarnatie'

Een workshop om meer te weten te komen over reïncarnatie. Begrippen als wedergeboorte, karma en de ziel komen aan de orde. Wat is reïncarnatie eigenlijk? Wat betekent reïncarnatie voor jou? Ook gaan we door middel van een visualisatie een korte blik werpen op een van onze vorige levens. De tweede avond wordt een reïncarnatie-sessie gedaan met een van de deelnemers. Dit gebeurt op vrijwillige basis. De keuze voor wie wordt bepaald door de ingebrachte problematie. Niet alle thematiek is namelijk geschikt om in een groep mee te werken.Duur: 2 avonden van 20.00 tot 22.00 uur.Kosten: € 35,00 inclusief koffie en thee.

Ben je altijd geinteresseerd geweest in reïncarnatie? Vraag je jezelf wel eens af wie je bent geweest in een vorig leven? Heb je een speciale fascinaties voor specifieke groepen mensen, voorwerpen, landen of situaties? Of heb je een open mind en ben je gewoon nieuwsgierig?Als je het leuk vind om ervaringen met anderen te delen en meer inzicht te verkrijgen in thema's in je huidige leven, schrijf je dan in voor een persoonlijke en inzichtgevende reis naar wie jij was in vorige levensDuur: 5 avonden van 20.00 uur tot 22.00 uur.Kosten: € 75,00 inclusief koffie en thee.Voor de workshops geldt een minimum aantal van 4 deelnemers.

Workshop 'Wie was Ik' - een kennismaking met vorige levensPraktijk 't OndersteBoven

Regressie- en Reïncarnatietherapie - Relatietherapie - Psychosociale Hulpverlening