Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Welkom In therapie Rouw-en losla... Psychosociale Hulpverlening Regressie- en reïncarnatietherapie Voor welke klachten Voor wie en hoe Relatietherapie Persoonlijke Gr... Workshops Training 'Focus op Jezelf' Over mijzelf Wat heb ik te bieden Klachten Kosten Contact Nieuwe pagina 34 Nieuwe pagina 34 Nieuwe pagina 34 Nieuwe pagina 34 Nieuwe pagina 39 Nieuwe pagina 39 Nieuwe pagina 39 Nieuwe pagina 60 Nieuwe pagina 61 Nieuwe pagina 62 Nieuwe pagina 63 Nieuwe pagina 68 Nieuwe pagina 69 Uw Privacy 

Persoonlijke Gr...

Wat is persoonlijke groeiBewust, vanuit je hart, op zoek gaan naar wie je werkelijk bent, naar je verlangens en drijfveren en naar wat voor jou belangrijk is, is een diepgaand en zingevend proces. Het laat je zien wat jij nodig hebt om voluit, vanuit hart en ziel, te kunnen leven. Geeft inzicht in je talenten en je beperkingen. Het verbreedt je basis, sterkt je zelfvertrouwen en brengt je dichter bij je innerlijke kracht. Werken aan wat daarbij in de weg staat brengt onvermijdelijk pijnpunten aan het licht. In deze pijn ligt echter vaak de grootste kans tot innerlijke groei. De weg naar bewustwording brengt je de kans om weer vanuit passie en bezieling in het leven te staan. Met als resultaat meer energie, enthousiasme, liefde en mededogen, voor jezelf en voor anderen. Werken aan persoonlijke bewustwording kan individueel of in groepen.

Persoonlijke groei en bewustwording

BewustwordingsgroepenIn een groep werken aan persoonlijke bewustwording is inspirerend en uitdagend. In groepen zijn even zoveel spiegels als groepsleden en kunnen wij van elkaar leren door het delen, herkennen en erkennen van wat er is. Een groep heeft een groot helend vermogen.Ik begeleid met veel voldoening en plezier bewustwordingsgroepen, waarin we op weg gaan naar onszelf, onze eigen persoonlijke kracht en wijsheid. Ik ontwikkelde hiervoor, samen met een collega, de training , een psychologische en spirituele reis naar jezelf. Bij 3 of meer aanmeldingen start een nieuwe cursus; 1 x per twee weken in mijn praktijk te Abbenbroek.

'Focus op Jezelf'Praktijk 't OndersteBoven

Regressie- en Reïncarnatietherapie - Relatietherapie - Psychosociale Hulpverlening